Om Dannlux
Dannlux ApS vil være kendt for at levere den bedste service og smarteste løsning i alle prisklasser

Vi ønsker at vores kunder husker os for at gøre lige det ekstra, som gør en himmel til forskel.

Dannie Christensen, CEO

"Dannlux er drevet af at levere individuelle kvalitetsløsninger, hvor kunden altid skal føle sig tryg og i gode hænder. Hos os er kunden nemlig altid i centrum."

Vores Baggrund

Dannlux ApS er ejet og stiftet af Dannie Christensen. Hans erfaring fra solafskærmning og sikringsbranchen går mere end 20 år tilbage, hvor han startede som fejedreng i et af Danmarks største solafskærmningsfirmaer og hurtigt kom han ud i produktionen. Senere har han arbejdet som montør og konsulent for de store spillere på markedet indenfor solafskærmning og sikring. Dannlux har dermed stort kendskab til alle processer lige fra produktion, til at rådgive og lave opmålinger, udarbejde specialløsninger til at montere produktet. Hos Dannlux er det samme person som kommer på uforpligtende besøg, måler op, bestiller produkter og monterer det i sidste ende. Det er vi glade for at kunne tilbyde, da der dermed altid er en sikkerhed for, at det der aftales også leveres.

Vi sætter altid kunden i centrum, og ønsker at arbejde ud fra et miljøbevidst mindset.

Hvorfor "Dannlux"? Navnet Dannlux er en sammensætning af Dannie og det latinske ord lux som betyder lys. Jeg ønsker at lægge navn til firmaet, fordi jeg står fuldt ud inde for og er stolt af det vi tilbyder. Dannlux er drevet af at levere individuelle kvalitetsløsninger, hvor kunden altid skal føle sig tryg og i gode hænder. Hos os er kunden nemlig altid i centrum.

Dannlux logo small

Alle rettigheder forbeholdes © 2020 Dannlux ApS · CVR. nr.:40881603